CHA CHA MATCHA

0W1A2166


Jag tror att de flesta av er har förstått att jag är tillbaka i New York. Har vart väldigt flitig på Snapchat så följ mig där om ni inte redan gör det. Det första stället som jag ville till var Cha Cha Matcha som är en nyöppnad matcha bar i Soho (Little Italy). Jag har ju saknat matcha så mycket och har sett detta ställe på Instagram och var helt klart tvungen att åka dit. Inredningen var verkligen on point och jag känner på mig att de kommer bli en hel del framtida besök. Det fanns en hel meny med matcha, de hade bland annat is matcha, matcha latte, matcha lemonad och glass. En dröm om man älskar matcha haha 🙂

I think most of you know that I’m back in New York. I’ve been updating my snapchat a lot so if you don’t follow me there you’re missing out! The first place that I wanted to visit was Cha Cha Matcha, a newly opened matcha bar in Soho (Little Italy). I’ve been craving good matcha for such a long time and when I saw this place on Instagram a couple of weeks ago I knew that I just had to go. The interior was on point and I can already tell that I will be spending a lot of time (and money) here. There was a full matcha menu with different kind of matcha, they had matcha latte, iced matcha, matcha lemonade and ice cream. A dream for every matcha lover 🙂 

0W1A21480W1A21510W1A2150

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vad är planen nu, hur länge är du där? Fortsatt plugg? Tack för en bra blogg!! 🙂

    1. Är här i två veckor och sen blir det tillbaka till Sverige i några veckor innan jag åker tillbaka till new york igen. Blir inte plugg just nu men förmodligen senare i år 🙂 Tack så mycket! <3