PARK AVENUE

0W1A2374

Wearing: 
Denim – Asos
Blouse – Zara
Shoes – H&M
Bag – YSL

Jag hade på mig detta häromdagen och jag är verkligen så glad över att man kan ha på sig precis vad man känner för här. Det är verkligen lättare att klä sig då det är varmt ute, man har fler valmöjligheter. Vad tycker ni om denna topp? Jag älskar den eftersom att den är så unik med roliga och intressanta detaljer.  Matchade med ett par bortglömda jeans som jag lyckade hitta i garderoben. Jag hoppas att ni gillar det! 🙂 Nu ska jag sova, imorgon åker vi iväg till Cold Springs där vi spenderar vår 4th of July weekend, yey! x

This is what I wore the other day, I’m so glad that I’m able to wear whatever I want and feel like here. It’s so much easier to get dressed when it’s warm outside, plenty of more options. What do you guys think of this top? I’m obsessed, the cut and the open shoulder are such fun details. I hope you like it, now I’m gonna sleep tomorrow we are heading to Cold Springs for the 4th of July weekend, yey! x 

0W1A2463PicMonkey Collage0W1Ag2490

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. http://Lindaph.blogg.se

  älskar handväskan <3

  1. åå tack, den är en favorit 🙂 x

 2. www.theblogness.com

  Looking perfect! Love the top so much! xx

  AGNESE || http://www.theblogness.com ||

  1. Thank you so much! Yeah the top is so great 🙂 x

 3. Gud vad fin topp! Försökte hitta den på hemsidan men hittar den inte :/ Har du någon länk eller är den från en utgående kollektion? Skulle verkligen uppskattas! Ha det bäst!

  1. Har tyvärr ingen länk men köpte den för någon vecka sedan så den borde finnas i butik 🙂 Hoppas du hittar den! x

 4. Do you have a link of the jeans? <3