NEW YORK THROUGH MY LENS

0W1A2509

Hej på er!
Här kommer lite blandade bilder från min senaste tid här i New York. Jag har faktiskt hunnit med en hel del och har haft ganska fullt upp. Jag har ätit Poké som är de hetaste i matväg här just nu, så himla gott. Tänk er sushi men ta ut alla ingredienser och lägg det i en skål, ungefär så. Jag har umgåtts med Soyoon och vi hamnade på Bread där vi satt i flera timmar. Vi pratade lite med ägaren som bjöd oss på gratis desert vilket man inte tackar nej till. Har gjort mina naglar på mitt absoluta favoritställe på Upper East side och druckit matcha i mängder. Jag har verkligen njutit av att vara här och jag har verkligen saknat det så mycket. x

Hi guys! 
Here are some pictures from my latest time here in New York. I’ve actually had time to do a lot of different things and I have been very busy. I had Poké the other day which is the hottest food trend right now and it’s so good. Think of sushi but put all of the ingredients in a bowl, that’s Poké haha. I also had time to meet up with Soyoon and we went to bread where we stayed for hours. The owner was so nice and gave us free desert, never say no to free desert haha. I also went to Upper East and my favorite nail saloon, finally  my nails looks fab again. I have really been enjoying my time here so far and I realized that I really missed this place. x

0W1A29I580W1A28500W1A25220W1A3088

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Åhh! Jag har hört så mycket om poké!! Var har du ätit det i New York? Måste prova det, men vill gå till något nice ställe :). Ha det fint! Kramar!!

    1. Ja, det är fantastiskt. Vi köpte från pokéworks som ligger i midtown och det var verkligen så bra 🙂

      Kram

  2. Du har en så utrolig fin blogg, og den inspirerer meg hver dag! hadde vært hyggelig om du sjekket inn min på http://nouw.com/EmmaMoe 🙂

    1. Tack så himla mycket, ska absolut ta en titt 🙂