ONLINE FAVORITES

onlinefave

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Hej på er!
Här kommer ett urval av mina online favoriter just nu. Det är mycket bara axlar, ljusblåa nyanser och svarta detaljer till det. Jag fullkomligt älskar allting här över och ska se om jag kanske klickar hem något. Skorna är nog det som lockar allra mest just nu, de hade vart så perfekta nu i sommar.
Jag hoppas att ni har haft en bra helg, vi spenderade vår i Cold Spring med vänner. Det var så mysigt, men mer om det senare! x

Hi guys!
Here’s a selection of my online favorites right now. This is what’s on my mind, a lot of cold shoulders, shades of blue and black details. I’m totally loving everything in this collage and I might even order something. The sandals are everything, it would be perfect for summer.
Anyways, I hope you all had a great weekend; we spent ours in Cold Spring with friends. I had such a great and relaxing time, more about that later! x  

Innehåller adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *