TOBY HEART GINGER

0W1A4523

Wearing: 
Playsuit – Toby Heart Ginger
Bag – Saint Laurent
Sunglasses – Chanel

Ville bara visa er min nya playsuit från Toby Heart Ginger. Jag gillar verkligen färgen och ryggen är ju verkligen fantastisk. Den är så skön och perfekt att ha på sig då det är riktigt varmt ute som de har vart de senaste dagarna. Jag valde att matcha den tillsammans med svarta detaljer och min choker som har använts mycket i New York. Nu befinner jag mig faktiskt redan i Sverige igen men mer om det senare! x

I just wanted to shoe you guys my new playsuit from Toby Heart Ginger. I really love the color and the back is just amazing. This piece is so comfy and perfect to wear in this super hot and sweaty weather haha. I decided to pair it black details and my choker that I’ve been wearing a lot in the city. Anyways, I’m actually already back in Sweden, more about that later! x 

PicMonkey Collage

Inneåller adlinks 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hejsan, först måste jag bara säga att jag älskar din blogg! Så inspirerande! Sen undrar jag hur det går att åka till USA så mycket som du gör? Åker du på Esta eller hur går det till? 🙂 Blir inte de på flygplatsen misstänksamma eftersom du åker dit så ofta :).

  2. Leah Rose

    Love the back on this. That little bag has been tempting me so much!

    1. So do I. Yeah it’s been so great and it works so well with all of my outfits! x