VIVA LA VACAY

Collages8

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Snart åker jag iväg på lite semester och här är lite plagg som jag gärna skulle packa ner i väskan. Jag gillar mycket vitt och ljusa nyanser, gärna i lite mjukare material som linne och bomull. En hatt står även högt på listan, jag tycker verkligen det är en perfekt accessoar under sommaren. Denna baddräkt är ju även den så fin och jag är riktigt sugen på att klicka hem en, vad tycker ni? Jag äger ju ingen baddräkt än eftersom att jag tycker att det är lite knepigt då man ska sola, men man kan enkelt byta till bikini 🙂

I’m soon going on vacation again and here are some pieces that I would love to bring. At the moment I’m really all about white and lighter colors in softer fabrics like cotton and linen. A hat is on top of my shopping list, it’s definitely that kind of piece that will bring you summer outfit to the next level. This swimsuit is so nice and I’m thinking of ordering it, what do  you guys think? I don’t own a single swimsuit yet since I think it’s a little bit tricky when it comes to tanning, but I guess it’s pretty easy to switch to a bikini 🙂 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Längtar sååå mycket till semester nu!!