TWO HANDS

0W1A4473

Tog en fika med Carolina på Two hands innan jag satte mig på flyget till Stockholm. Vi båda beställde deras Acai bowl och delade på en underbar vattenmelonjuice. Det var första gången som det vart så tomt då jag har vart där och jag antar att vi kom under en ganska lugn tid på dagen. Vi pratade om livet och allt som hänt sedan förra gången vi sågs och det var så skönt att kunna prata i lugn och ro och även att kunna höra varandra haha. Visste ni förresten att Two Hands nyligen har öppnat en ny restaurang nere i Tribeca? Jag måste verkligen testa på det nästa gång jag är tillbaka i New York 🙂

Had a quick break with Carolina at Two Hands right before I left for my flight. We both ordered the Acai bowl and shared the amazing watermelon juice. It was the first time I saw this place so empty, it was really nice to get some space, which rarely happens anywhere in the city hah. We talked about life and everything that happened since the last time we saw each other. Did you guys know that Two Hands recently opened a new restaurant down in Tribeca? I’m so excited and I can’t wait to try it out as soon as I’m back in New York 🙂

0W1A4452

Yum yum, looks so delicious!

0W1A4472

I’m loving these dreamy clouds..

0W1A4460

Could have this everydayyy

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *