THAT EVERYDAY LIFE


0W1A4i302

Här kommer några bilder från förra veckan och New York. Jag älskar verkligen att bara promenera runt utan en bestämd slutdestination. Det gör mig avslappnad och det är även ett bra sätt att upptäcka nya platser och ställen att besöka. Hur som helst, vart jag än går så brukar det ändå sluta med ett besök på min absoluta favorit ”By Chloe”. Är ni på besök i New York så måste ni testa detta ställe, deras guac burger och cupcakes är så himla goda (+ vegan).
Nu är jag tillbaka i Stockholm, jag hade några riktigt avslappnande dagar på västkusten som jag verkligen njöt av. Nu har jag några dagar att ta vara på här innan jag åker tillbaka till Spanien. Det blir faktiskt tredje gången denna sommar haha, men denna gången stannar vi dock i en vecka, wiho! Jag hoppas att ni alla har en riktigt fin sommar 🙂
 
Here are some unseen pictures from another day in the city. I just love walking around without a destination, it makes me relaxed and it’s a good way to discover new places and areas to visit. Somehow I always tend to end up at By Chloe, no matter which way I decide to go haha. If your in New York you need to try it out, the guac-burger is so good and the cupcakes are my favorite. 
Right now I’m back in Stockholm, I had some relaxing days on the west coast that I really enjoyed. Now I have a few days here before I travel to Spain again, haha third time this summer haha. Anyway, this time I will stay for a full week, I can’t wait! I hope you guys are having a great summer 🙂 

PicMonkey Collage0W1A21780W1A3707

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Charlotte

  Love this! Where are your shoes from if you don’t mind me asking? x

  1. Thanks dear. I found them at Topshop a couple of weeks ago 🙂

 2. Marianne

  Vilka härliga bilder och din klänning är alldeles underbar!
  Njut av både Stockholm och Spanien!
  xx

  http://mariannelle.com

  1. Tack så jättemycket fina du, det ska jag göra!
   Ha en fin sommar 🙂
   xx

 3. Leah Rose

  Love the pop of red.

  1. yea thank you, red is one of my favorites atm 🙂 x