SIMPLISTIC

0W1A3422

Wearing: 
Denim – Asos (adlink)
Shirt – Sleek Atelier 
Shoes & Bag – Chanel

De här är helt klart en av mina favorit-outfits, jag älskar verkligen att klä mig så enkelt som möjligt. Skjortan är ny och kommer från Sleek Atelier, den har lite större ärmar som är en riktigt fin och lite rolig detalj. Mina Chanel slingback sandaler gör mig så glad och man känner sig nästan som en prinsessa varje gång man tar på sig dom haha, hur härligt är inte det.
Jag hoppas att allt är bra med er, jag har haft några lugna dagar här i Stockholm men imorgon är det dags för lite semester. Vi åker iväg till Palma där vi ska spendera en vecka, jag är sååå taggad på lite sol och bad. Har laddat upp med lite härliga sommarplagg, stråhattar och väskor och en ny kamera, I’m ready!

This is one of my favorite outfits, I really love to dress in simple and minimalistic pieces. My shirt is new and it’s from the brand Sleek Atelier, it has big sleeves which I think is such a fun detail. My Chanel slingback sandals makes me so happy, I really feel like a princess every time I put them on, isn’t that great haha?
Anyways, I hope you’re all good and having a nice summer so far. I had a couple of relaxing days here in Stockholm but tomorrow I’m off to Palma. We are going to spend a full week there and I’m so excited, I can’t wait to spend my days at the beach. I’ve been getting some new summer clothes, a straw-hat and bag, and a new camera, I’m ready! x

akerstromsblog0W1A3475

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. WOOOOOOW!!!! Denna outfiten var verkligen 10/10!! Vill kopiera den rakt av, så jäkla snyggt 😀
  Tycker du ASOS-jeansen är normala i storlek? Har kolla på deras jeans då jag tycker de ser riktigt snygga ut, men är lite osäker på storlek 🙂
  Kram

  1. Ååååå tacktacktack, blir så glad!! 😀 Jaa, de är normala i storlek tycker jag, skrev ett inlägg om Asos jeans som du kan hitta här:

   http://akerstromsblog.com/2016/04/23/asos-denim-guide/

   Kram 🙂

 2. Marianne

  Älskar verkligen din stil – så enkel men alltid lika klassisk och snygg!
  Chanel slingback sandalerna är to die for!!
  Ha en härlig semester i Palma!
  xx
  http://mariannelle.com

  1. Tack så himla mycket, blir så glad! 🙂
   Jag vet, slingback sandalerna är verkligen favoriter just nu!!
   xx