STYLECRUSH: BAND TEE

bandtee

Den lite rockiga tshirten är en trend som jag har sett mycket av de senaste veckorna. Jag kommer ihåg att jag hade någon liknande tshirt för kanske fem år sedan men styling var nog aningen tveksam haha. Efter att ha sett lite bilder på Instagram känner jag mig nu manad att ge mig på denna trend igen. Den här gången vill jag nog styla med lite mer feminina plagg eftersom att tshirten är väldigt ”hård” i sig. Jag tänker ett par mom jeans i lite ljusare tvätt tillsammans med mina Hermes sandaler, tror det kan bli fint. Tog i alla fall fram några favoriter här under, hoppas ni gillar det! 🙂

This band tshirt is a trend that I’ve been spotting everywhere lately. I remember that I used to own a shirt like this maybe five years ago but the styling was probably not the best haha. So after seeing this trend on my favorite bloggers I felt like I wanted to give it another try. I feel like I want to pair it with more feminine pieces since the shirt is pretty ”rough”. I’ll probably wear it with mom jeans in a lighter wash and top it off with my Hermes sandals, I think that will be nice.  I picked out some of my favorites below, I hope you like it! 🙂

bandtee1

1 / 2 / 3 / 4

Innehåller adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *