COMFY + CHIC

P1260013

Wearing:
Pants & Bag – H&M
Shoes – Chanel
Short – Here (on sale)
Sunglasses – Nividas

Det absolut viktigaste då jag reser är helt klart att vara bekväm. Jag skulle aldrig kunna sätta mig på ett plan med några osköna kläder på mig. Jag vill dock se till att samtidigt se någorlunda ut så ett par mjukisbyxor finns inte riktigt med på kartan. Denna gången valde jag att ha på mig mina byxor från H&M som är gjorda i något fantastiskt mjukt material, de känns nästan som att ha pyjamas på sig. Jag gillar verkligen de helvita looken så jag bestämde mig för att matcha med en vit linne skjorta. Min nya beach bag och mina Chanel espadrilles funkade perfekt till denna look. 
Hur som helst, vi landade i Palma och har precis checkat in på hotellet där vi ska bo vår första natt. Jag är verkligen så glad över att vara här även fast att de är den tredje gången denna sommar. Vi hörs mer senare! x 

When I’m traveling the most important thing for me is to be comfortable. I could never sit on a plane wearing something uncomfortable, that’s just not happening. At the same time, I always wanna look representable, so sweatpants isn’t really a choice for me. This time I decided to go with my pants from H&M made from some really soft and amazing fabric, it kind of feels like wearing a pyjamas. I wanted to go with the all white look so I decided to put a soft linen shirt on. My new beach bag and my Chanel espadrilles worked perfect with this look. 
Anyways, we landed in Palma and just checked in at our hotel where we are staying the first night. I’m so excited to be here even if it’s the third time this summer haha. Talk more later babes! x

P1260046P1260036

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Leah Rose

  Gorgeous look, super chic!

 2. Dina outfits är verkligen såå on point! Dör!! Såg också på snapchat att du hade en underbar vit jumpsuit/klänning med knappar framtill och jag har letar land och rike efter en sån! Var har du hittat den fina?
  Hoppas du har det fint i Palma! 🙂

  1. Men åå tack så mycket vad glad jag blir!! 🙂 Den är helt amazing och kommer från märket Lost Ink som finns hos Asos.
   xx

 3. Hej! Du har så fin stil!! 🙂 Och måste bara fråga var kommer din solhatt ifrån? Är på jakt efter en, men har svårt att hitta en bra.. Vore så snällt om du kunde svara eller skriva i bloggen var den är ifrån!
  Ha en underbar semester!!

  1. Hej,

   Tack så mycket! 🙂

   Hatten kommer från H&M och köpte den för cirka en vecka sen, den borde finnas kvar i butik.

   xx

 4. Gillar din blogg så mycket! Du har verkligen stil!
  Får man fråga varifrån du hittat Chanel skorna? Finns dom att beställa via nätet? Kram ha det så bra ❤️

 5. Hej! Har tänkt på dessa brallor sedan jag såg dem på dig och hittade dem på rea idag :))) men vad har du för storlek i dina? Jag köpte dem utan att prova men nu tycker jag att de verkar vara lite små i strl. Tacksam för svar!! Kram

  1. Hej!

   Å vad kul, älskar dom 🙂 Nej jag tycker inte att de är små i storleken, skulle faktiskt säga rätt stora i storleken haha 🙂
   Kram