TICTAIL MARKET

0W1A44I08

För några veckor sedan åkte jag ner downtown för att besöka Tictail Market. Jag har tidigare hört talas om denna affär men hade ingen direkt koll på vad det var för något. I butiken kan man hitta lokala varumärken från runt om i världen. Det finns verkligen allt man kan tänka sig, kläder, konst, möbler, accessoarer och annat spännande. Jag tycker verkligen att det är ett otroligt coolt koncept och en inspirerande ide. Jag blev glad över att hitta så mycket som var svenskt designat men även mycket från Danmark och Storbritannien. Är man ute efter något unikt så är det verkligen hit man ska gå! Ni hittar affären på 90 Orchard Street, Lower East Side.

A couple of weeks ago I went downtown to visit the Tictail store. I heard about it before but I didn’t really know what it was all about. The store features local brands from around the world and I was happy to find a lot of Swedish designs. You can find everything that you could possibly need in here, clothing, art, accessories, furniture and more. I really think this is such a cool idea and if you are looking for something unique this is the place to go. The store is located on 90 Orchard Street, Lower East Side. 

0W1A4406

These notebooks are so pretty!

0W1A4420

So many cool and unique designs

0W1A4441

I loved these pillows, designed in Sweden! *proud swede*

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Leah Rose

    Those notebooks look amazing!

  2. Hej snygging, kan inte du ha en meetup här i Stockholm när du kommer tillbaka. Vet att du hade det förut! För jag e verkligen en av dem som skulle vilja ta en fika o sitta o prata lite med dig/ kram cicci