OLD TOWN

P1260268

Wearing:
Playsuit – Lost Ink (here)
Sandals – Hermes
Bag – H&M
Sunglasses – Nividas (here)

Jag hoppas att ni inte blir trötta på mig då jag fortsätter att tjata om denna fantastiska playsuit. Tyvärr så såg jag precis att den nästan är slutsåld online.. hoppas att den snart är tillbaka i lager. Jag är även ledsen för enbart 1 bild i detta inlägg, men då jag är tillsammans med min familj så blir jag glad om jag får någon bild att lägga upp haha. Jag valde i alla fall att matcha min playsuit med mina Hermes sandaler och min nya strandväska. En av anledningarna till att jag gillar detta plagg så mycket är för att den går att ha till så många olika tilfällen. Jag hade den på stranden och jag skulle absolut kunna ha den till en middag matchat med ett par klackar. Hur som helst, som ni kanske vet är jag tillbaka i Stockholm nu och ska spendera några dagar här innan jag åker vidare igen. Denna gången blir det tillbaka till New York, en sväng till Seattle och förhoppningsvis L.A! xx

I’m sorry for posting this playsuit over and over again but I just can’t get enough. Unfortunately I just saw that it’s almost sold out online.. but hopefully they will get it back in stock. I’m also sorry for only one picture but when I’m traveling with my family I’m just happy if I get something to post haha. I paired this piece with my classic Hermes sandals and my new beach bag for a day in old town. I really must say that this playsuit works so well for any occasion, I wore this at the beach and I could definitely wear it for a dinner as well. Anyway, you might know that I’m back in Stockholm right now and I will spend a couple of days here before I’m taking off again. This time I’ll go back to New York, I will also visit Seattle and I hope to spend some days in L.A too. xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. cozy