BEACH CLUB GRAN FOLIES

0W1A5024


Det här blir antagligen mitt sista Mallorca inlägg här på bloggen, på ett tag i alla fall. Jag ville i alla fall tipsa er om en beach club som vi besökte sista dagen på vår resa. Stället heter Gran Folies och ligger i Port d’andratx, cirka 30 minuter med bil från Palma. Jag gillade verkligen detta ställe, det kändes ganska avslappnat jämfört med andra beach clubs i närheten. Ska man hit så rekommenderar jag att man ringer i förväg och bokar eller så kan man åka dit relativt tidigt då de öppnar och hoppas på att man får en av de obokningsbara solstolarna. Passa på att lyxa till det med en drink, vi drack bland annat jordgubbs daiquiri och mojitos. Vill man äta på restaurangen så måste man boka det i förväg (vilket jag rekommenderar) annars kan man beställa mat till sina platser! xx

I just wanted to tell you guys about one of my favorite beach clubs in Mallorca. This one is called Gran Folies and is located in Port d’andratx, it takes about 30 minutes to get here with car from Palma. You can call and make a reservation or show up early to get one of the un-bookable sun beds. Don’t forget to make a reservation at the restaurant in advance, otherwise you probably won’t be able to get a table until after lunch. However, I really nice beach club with good food, pool and service! xx

P1260934granfolies0W1A5049

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hur många carat är din förlovningsring? 😍