THE LATEST DAYS

P1270243

 Hej på er fina! Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna. Jag kom till New York förra fredagen och spenderade hela helgen tillsammans med H och min vän Sarah som var på besök, så kul. På måndagen så åkte vi till Los Angeles där vi spenderade två nätter och nu är vi i Seattle. Det ska verkligen bli så kul att spendera några dagar här eftersom jag aldrig sett Seattle under sommaren. Hur som, här är några bilder från vår första dag i LA. Vi hade inte så mycket tid men bestämde oss för att äta en sen lunch på en av mina favoriter, Urth. Jag åt vegansk pizza och drack matcha, blir inte bättre än så 🙂 Glöm inte att följa mig på snapchat, @akerstroms!

Hi guys! I’m so sorry for the bad update but the latest days have been so busy.. When I got to New York I spent that weekend and all of my time with H and my friend Sarah that was visiting, so much fun. On Monday, we left the city to go to Los Angeles for two days and now we’re in Seattle. It’s my first time in Seattle during summer and it’s gonna be so nice to spend a couple of days here. Anyway, here are som pictures from our first day in LA. We didn’t have a lot of time that day but decided to get late lunch at one of my favorites, Urth! It was so good, I had vegan pizza and their matcha which is probably my all time favorite. 

P1270270

Healthy and fresh, so good!  

P1270236

 Yaaas, loving that Matcha

P1270284

My babe

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *