TWO L.A FAVORITES

P1270556

 Alfred Tea Room, 705 N Alfred St

Jag är fullkomligt besatt av detta ställe och om ni följer min snapchat så såg ni nog att jag var här varje morgon under min LA resa. De har alla sorters te och kaffe här men min favorit är helt klart deras matcha, så gott. Som ni ser på bilderna så är detta ställe en inredningsdröm, man klarar nästan inte av det. De rosa tonerna mixat med de guldiga detaljerna, den kombon gör mig verkligen knäsvag. Har ni vägarna förbi så får ni inte missa detta ställe.

I’m obsessed with this place and if you follow my snapchat you probably saw that I went here every morning during my latest LA trip. They have all sorts of tea and coffee and my favorite is obviously their matcha, so delicious. This place is also my interior heaven, look at these pictures. I mean the pink mixed with the gold details, I just can’t take it haha.

P1270307

Super mega dreamy 

0W1A5363

0W1A5r594

 Gracias Madre, 8905 Melrose Ave

Ok, jag vet att det inte är första gången som jag skriver om detta ställe men de förtjänar verkligen att få vara med här igen. Gracias Madre serverar 100% plantbaserad vegansk kost vilket jag verkligen älskar.  Även om man inte är så intresserad av denna typ av mat så skulle jag rekommendera att ge detta ställe en chans! Kom hit på Happy Hour eftersom att de erbjuder flera av sina rätter till riktigt bra pris. Jag älskar deras nachos och lämna inte restaurangen förens ni ätit guacamolen, så god!

Ok, I know that this isn’t the first time I write about this place but anyway this place really deserves it. Gracias Madre offers 100% plant based vegan Mexican food, even if you’re not into the whole vegan movement you should definitely give this place a shot. I would recommend to go during their Happy Hour, it’s a good time to try out a couple of different dishes from their menu. I really love their nachos and don’t leave until you try their guacamole, so yummy! 

0W1A5582

Cozy outdoor seating 

0W1A5574

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *