NELLY DENIM

nellydenim

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here

Det är ingen hemlighet att jeans är de absolut viktigaste plagget i min garderob. Jag letar alltid efter det perfekt paret även fast jag har tappat räkningen på hur många par jag faktiskt har liggande i garderoben. Vill i alla fall att passa på och tipsa er om dessa fyra jeans från Nelly, jag tror det är första gången jag ser dom designa sina egna jeans. Jag måste verkligen säga att jag tycker att de har lyckats väldigt bra! Alla par skiljer sig mycket från varandra men jag måste säga att nummer är min favorit, de ser ut som de perfekta mom jeansen. Jag är även obsessed över de sista paret, älskar verkligen designen och skärningen nedtill, så trendigt just nu! x

There’s no secret that jeans are the most important piece in my closet. I’m always looking for the perfect pair and I think I lost count of how many pairs I actually own by now haha. For all my swedes out there I just wanted to recommend these four jeans from Nelly. I think it’s the first time I see jeans from their own brand and I must say that I really like it. These are all very different in style but number three does really look like the perfect mom jeans. I’m also obsessed with the last pair, I just love that design and cut, so trendy right now. xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *