CURRENT OBSESSION: STRAW BAG

strawbag

Stråväskor är en trend som jag verkligen vart besatt av den senaste tiden. Jag har haft dessa på span under en längre tid men har inte delat det med er än. Det kanske är lite sent att hoppa på denna trend speciellt för er som bor i Sverige eftersom detta är mer av en vår/sommar väska. Jane Birkin var en av stilikonerna som satte denna trend på kartorna, om ni vill ha lite inspo så googla ”Jane Birkin straw bag”, dör för henne. Vissa kanske tycker att detta är mer utav en strandväska men jag tycker att den funkar minst lika bra på en gata i New York. Jag vill matcha denna väska ungefär som på bilden här över, med jeans och en tee, så enkelt men chict..  Ni kommer nog få se en liknande outfit från mig snart, antingen här i NY eller i L.A i september! x 

One of my latest obsession is the straw bag, I had my mind on these for a while but haven’t really shared it with you yet. It might be kinda late to get on this trend especially for my Swedish followers since I feel like it’s more for summer but oh well. Jane Birkin was one of the style icons that used to wear this bag, if you wanna get inspired just google ”Jane Birkin straw bag”, so good! Some people might think that this is more of a beach bag but it actually fits just as well on a street in the heart of New York. I really love the idea of wearing the bag with jeans and a tee, so simple yet so chic! I’m gonna try out a similar outfit soon either here in New York or maybe in L.A in september! x 

strawbag1

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *