SIMPLE GOES A LONG WAY

0W1A5188

 Wearing:
Top – Zara
Denim – Asos (on sale right now)
Shoes and Sunglasses – Chanel
Bag – Saint Laurent
Matcha – Alfred Tea

Jag börjar undra hur många off shoulder toppar jag har i min garderob just nu.. Det känns som jag har samlat på mig dessa mer eller mindre hela detta år, men trenden verkar fortsätta så det är okej! Jag matchade denna med ett par jeans (asos ofc) och mina Chanel sling-backs och resultatet blev en väldigt klassisk och elegant look. När man har rätt detaljer så behöver man inte krångla till det så mycket, simple goes a long way. Hur som helst, jag vet att jag inte har vart den bästa bloggaren den senaste tiden men jag börjar känna mig redo för en comeback. Det har vart väldigt mycket personliga problem denna sommar så det har inte vart lätt för mig att fokusera och lägga den tiden jag har velat på bloggen. Men allt börjar klara upp sig nu och jag känner att jag vill lägga mer engagemang här eftersom jag älskar allt detta. Så finns det något som ni skulle vilja läsa mer om så är det bara att lämna en kommentar så ska jag se vad jag kan göra! 😉

I’m starting to wonder how many of these off shoulder tops I have in my closet.. It feels like I’ve been collecting them all year but hey the trend is still going strong. I paired this top with a pair of denim (asos ofc) and my Chanel sling-backs and ended up with a very classic and elegant outfit. When you have the right details you really don’t need to wear anything crazy, simple goes a long way. Anyway, I know that I haven’t been the best blogger lately but I feel ready for a comeback haha. I had a lot personal things going on this summer, it’s not been easy for me but everything is starting to clear up and I’m ready to put more focus on blogging again. So if there’s anything you guys would like to read more about just leave a comment and I’ll see what I can do 😉

0W1A5285outfit0W1A5333

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Mera om din träning och kost samt recept! Matdagbok skulle också vara rolig för att du reser mycket men ändå håller dig i form! Också tips på hur man håller koll på kosten och äger nyttigt på resande fot skulle vara bra!

 2. Klänningen du hade på bröllopet du nyligen var på, vart är den ifrån? Såg den på din snapchat!

  1. Den kommer från Topshop, så fin!! x

 3. Hej! Först och främst, tack för en bra och inspirerande blogg! Hur går det med dina studier? Är du klar eller ska du plugga vidare? Vad är dina planer för hösten? Skulle vara roligt om du ville visa dina favoritplagg/skor eller liknande. Tycker även väldigt mycket om när du tipsar om ställen/restauranger att besöka. Kram 🙂

 4. Charlotta

  Mer om restauranger du går på! Och typ härliga lounger och sådant. Mer vardagsdetaljer helt enkelt. Uppdatera gärna lite oftare om det går. Vill höra mer om din vardag allt som allt 🙂

 5. Älskar din lilla YSL väska! Har du sett om den går och beställa online på någon pålitlig sida? Har kollat på Net a Porter och MyTheresa men hittar den tyvärr inte där. Gillar verkligen din stil, klassiskt och stilrent men med en twist 🙂 kram

 6. Instämmer helt med Emilia, jag vill också att du skriver mer om din träning och kost, och hur du gör med detta när du reser. Vill även gärna höra mer om dina studier.

  1. Tack för din kommentar! Ja, skulle absolut kunna skriva om träning om jag nu hade tränat haha. Min träning är obefintlig just nu och min kost är så varierande från dag till dag 🙂 Studierna har jag lagt åt sidan för ett tag men kommer att ta upp de snart igen!

   xx

 7. Hej! Så bra blogg och du är en stor inspiration. Jag undrar om du skulle vilja göra ett collage med massor av fina varma, stickade tröjor. Hade varit så kul och bra! haha.

  Ha det bra!

  1. Hej!

   Tack så hima mycket.. 🙂 Ja, det ska jag nog absolut kunna fixa så småningom. Är inte riktigt där än i huvudet eftersom att det fortfarande är runt 30 grader dagligen här i New York haha!

   xx

 8. Älskar din blogg!! En New York guide skulle vara kul. Gärna lite andra saker än de vanliga turistattraktionerna

  1. Tack så mycket, har gjort en New York guide tidigare som du kan hitta här: http://akerstromsblog.com/2015/03/09/new-york-guide/

   Men kommer nog snart med en uppdatering! x