JACK’S WIFE FREDA

0W1A6332

Jack’s Wife Freda – 50 Carmine St (West Village) 

Åt en härlig brunch tillsammans med Hanna på en av mina absoluta favoriter, Jack’s Wife Freda. Jag har inte vart här på tusen år så var verkligen så sugen på att komma tillbaka. De har även en location i Soho men jag går alltid hit eftersom det är lite större och oftast aningen lugnare. Vi kom hit runt tre vilket var en bra tid eftersom att vi fick ett bord på direkten. På helger kan man få vänta runt 40-50 minuter på ett bord, crazy jag vet. Jag åt en liten mix med ägg, avocado, pitabröd som var så gott, Hanna åt deras chicken kebab som nog är min favorit på menyn. Vi båda drack en mint lemonade för att svala ner oss lite, det är fortfarande himla varmt här, runt 30 grader om dagarna! x

I had such a nice brunch with Hanna at one of my absolute all time favorite spots, Jack’s Wife Freda. For some reason I haven’t been here for such a long time, so I couldn’t wait to get back. They have another location in Soho but this is definitely my favorite, it’s a bit bigger and I just like it better.  We got there around 3pm which was a great time since we didn’t need to wait for a table. At weekends the wait is usually around 40-50 minutes, crazy I know. Anyways, I got a mix of everything, eggs, pita and avocado, it was so good. Hanna got their chicken kebab which is probably my favorite on their menu, yum! We both had the mint lemonade to cool down, it is still very hot here around 30 degrees celsius! x 

0W1A6356jackswife0W1A6319

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vad gott det ser ut, och vad fin du är 🙂

    1. Så gott, tack så mycket! 🙂