WEEKEND VIBE

0W1A6207

Wearing:
Top – Topshop
Denim – Asos
Sandals – Mango
Bag – Gucci

Ni som följer mig på snapchat vet att jag under den senaste veckan har rensat ut min garderob. Det är verkligen så skönt att rensa ut sådant som man inte använder längre, fick ihop fyra säckar med kläder. Jag fattar inte vart allt kommer ifrån haha? Denna topp som vart försvunnen i 3 år dök upp från ingen stans mitt bland alla kläder. Jag blev så glad, för hur fin är inte denna, med de smala axelbanden och spetsdetaljerna. Den fick åka på direkt och jag matchade den med ett par mom jeans och mina laceup sandaler, en väldigt enkel och avslappnad look. Hoppas ni gillar det! Idag blir det bara att det det lugnt, kommande veckor är ganska hektiska med bland annat fashion week, gissa om jag är taggad? x

I think that everyone who follows my snapchat knows that I’ve been cleaning out my closet the last week. It’s such a nice feeling to sort out the things that you don’t use anymore, I was able to fill four big bags of clothing. I’m seriously wondering where all of these clothes are coming from haha? Anyway, this top was one of the things that I found during my cleanse, it’s been gone for three years. I got so happy when I found it because I’ve been looking for a top exactly like this one. The thin straps and the lace details are just so perfect. I decided to pair it with a pair of basic mom jeans and my lace up sandals for a relaxed and simple look. I hope you like it! x  

akerstroms0W1A6270

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Love this cute cami! And love how you have paired it with the moment jeans and lace up sandals!
    http://Www.somethingvogue.com

    1. Thank you so much dear! x

  2. Otroligt snygg outfit, älskar jeansen! Vad heter modellen?
    Kram!