5 TRENDS FOR FALL

falltrends16

LEO
Leopardmönstret är tillbaka i höst! Jag har redan börjat sett mycket plagg som skjortor och jackor i detta mönster, även accessoarer som bland annat skor. Jag gillar verkligen denna trend och kommer haka på denna trend så fort jag bara kan.
The leopard print is back for fall season! I’ve already seen a lot from this trend out in the fast fashion stores. A lot of blouses, jackets and accessories like shoes and bags. I’m definitely liking this and will wear something leopard as soon as I possible. 

METALLICS
Metallics är en trend som vi sett en del av i sommar men som kommer fortsätta även i höst. Det finns många olika sätt att bära denna trend på men var inte rädd för att gå all in och köra på metallics från topp till tå. Om man vill testa på denna trend så skulle jag antingen köra på en plisserad kjol i metallic eller ett par metallic loafers.
The metallic trend is something that we have seen this summer that will continue into fall. Metallics can be worn in many different ways but don’t be afraid to go all in and wear metallics head to toe. If you just want a piece of the trend I would go for a metallic pleated skirt or metallic loafers. 

VELVET
En av mina absoluta favoriter i höst är velvet. Detta är inte längre ett material som tillhör jul eller fest, nu tillhör det även vardagsgarderoben. Affärer som Zara har redan snappat upp detta så vill man testa på denna trend till ett bra pris så vet ni vart ni ska gå. Jag införskaffade en kavaj i velvet förra hösten som jag är så sugen på att använda!
One of my favorites for fall is velvet. This is no longer something that we wear just for the holidays, it’s now a part of our everyday closet. Fast fashion stores like Zara already realized this and have a lot of different velvet pieces in store right now. I got a blazer in velvet from last fall that I can’t wait to wear! 

SLEEVE FOCUS
De kommer att vara mycket fokus på ärmar i höst, vi kommer att se mycket långa ärmar och ärmar med ”puffiga” detaljer. Det här är absolut en av mina favorit trender eftersom jag älskar basic plagg med en tvist. Kör på en skjorta med utsvängda ärmar och matcha med ett par jeans och metallic loafers och du har en vinnande höst-outfit.
There’s a lot focus on the sleeves this fall, we will see a lot of volume, puffy sleeves and long sleeves. This is definitely my kind of trend because I love the basic pieces with a tvist. Go for a white shirt with long bell sleeves and wear it with denim and metallic loafers and you are on point for fall. 

EMBROIDERY
Detta är en anna trend som startade redan denna sommar med Guccis SS17 kollektion.  Jag älskar det verkligen men skulle däremot inte investera i denna trend eftersom jag inte tror att de kommer att hålla så länge till. Vill man testa på denna trend skulle jag rekommendera att köpa ett par broderade jeans eller en bomber jacka på en budget kedja, de finns verkligen så mycket just nu!
This is another trend that already started this summer with everyone obsessing over the Gucci SS17 collection. I’m totally loving it but I wouldn’t invest in this trend because I feel like it’s gonna fade sooner or later. However, buying a fun pair of embroidery jeans or a embroidered bomber jacket at any fast fashion store is totally the right thing to do. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Tina - Styleappetite

  Love the collage! Perfect streetstyles <3

  xxx
  Tina

  1. Thank you! Yeah love all of it..
   xx

 2. You are so right!! The sleeves and velvet trends are my fave!
  http://Www.somethingvogue.com

  1. Yaaaas, love those trends!! x