SEPTEMBER FIRST

0W1A6986

Wearing:
Blouse – NA-KD
Skirt – Asos
Slipins – Zara
Bag – Saint Laurent

Jag älskar verkligen denna off-shoulder blus från Na-kd, ärmarna är vida och den har fina knyt detaljer. Jag visade den och några andra plagg i min Na-kd haul på snapchat tidigare idag, om ni inte har sett det än så borde ni ta er en titt (@akerstroms). Jag har en grym rabattkod att dela med mig av, ”felicia_20” som ger er 20% på allt hos na-kd i 24 timmar. De har även fri frakt worldwide vilket jag älskar, borde inte alla online-shoppar ha de? Jag matchade denna topp med min mocka-kjol, vanligtvis hade jag nog valt denim men det var alldeles för varmt för det. Jag får helt enkelt visa er den kombinationen en annan gång! Hur som, jag har verkligen följt Stockholm Fashion Week slaviskt, det har vart några riktigt grymma kollektioner. Jag får dock mer inspiration från alla grymma streetstyle bilder, wow säger jag bara, vi svenskar kan. Nu kan ni ju gissa om jag är exalterad inför NYFW? Ja, det ska verkligen bli så kul, jag har flera shower, presentationer och event att gå på. Jag kommer så klart att hålla er uppdaterade och ge er en insider inblick på hur det ser ut. Men mer om det nästa vecka babes! x

I’m loving this off-shoulder top from Na-kd, the sleeves are wide and it has cute tie details. I showed this blouse and some other pieces from Na-kd on my snapchat haul earlier today, if you haven’t seen it yet go and check it out (@akerstroms). I have a great discount code (felicia_20) that I’m happy to share with you, it gives you 20% off everything for 24h. I paired this top with my black suede skirt, usually I would go with denim but this day it was way too hot for that. I will show you that combination another time! Anyway, I’ve been following Stockholm Fashion Week online and it looked like so much fun. I really loved all the streetstyle, feeling proud to be swede haha. So, guess if I’m ready and super excited for NYFW? I can’t wait, have a bunch of fun shows, presentations and events to attend. I’ll keep you guys updated! x 

0W1A7039akerstroms

contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Blusen är superfin!

  1. Tack, visst är den 🙂
   xx

 2. Tina - Styleappetite

  Love the outfit and it looks amazing on you 🙂

  xxx and kisses from Berlin,
  Tina.

  1. Thank you so much sweetie!

   xx