FALL FAVORITES

fallfashion1

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Här är några av mina höstfavoriter, det är alltid svårt att få från en säsong till en annan. Ibland känns det som man behöver byta ut hela sin garderob haha, känner någon igen sig? Hur som, här är några favoriter som kommer att passa perfekt i höst, flera av dessa trender skrev jag om i mitt blogginlägg ”5 Trends for Fall”. Jag älskar verkligen velvet kavajen, hur fin är den inte? Jag skulle älska att ha den i min garderob i höst! En annan favorit är helt klart de guldiga skorna, de påminner mig mycket om Guccis loafers men till ett rejält mycket bättre pris haha. Jag köpte faktiskt dessa häromdagen och jag älskar de redan, perfekt komplement till mina enkla outfits. De kommer helt klart att få åka på under New York Fashion Week! Hoppas att ni hittade något ni gillade och ha en fortsatt fin söndag babes! x

Here are some of my fall favorites, transitioning between seasons are always a bit tricky. Sometimes it just feels like you need a whole new closet, does anyone agree haha? Anyway, here are som of my favorite pieces and you can see some of the trends from my ”5 Trends for Fall” post, velvet, metallics and embroidery. I’m loving the velvet blazer, it’s amazing and I would love to have it in my closet. Another favorite is definitely the metallic loafers, looks very similar to the Gucci loafers that I’ve been obsessed with lately. I actually bought these loafers the other day and it’s my favorite shoes at the moment, I’ll obviously wear them for fashion week! Hope you guys will find something that you like, have a great Sunday! x


contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Leah Rose

    I have been loving bombers at the moment!

  2. Marianne

    Älskar verkligen allt velvet just nu! En kostym skulle vara drömmen 🙂
    xx
    http://mariannelle.com/