BASICS ARE FUN

0w1a7532

Wearing:
Shirt – Asos
Denim – Asos (here)
Bag – Saint Laurent
Shoes – Topshop (here)
Sunglasses – Chanel

Mina senaste dagar har vart ganska hektiska, jag har bland annat planerat en del inför fashion week. Imorgon så är det äntligen dags och jag är så excited! Jag har försökt att välja outfits men det har i stort sett vart omöjligt… Vissa väljer ganska galna outfits som sticker ut, men jag tror att jag håller mig inom min comfort zone och kör på enkla plagg med lite roliga, lyxiga detaljer. Ska bli så kul att dela allt med er här på bloggen! Jag har funderat lite på att göra en NYFW vlog, vad tror ni om det? Då kan jag visa hur det ser ut på showerna, utanför showerna, streetstyle, presentationer och sådant kul. Skulle det vara något som ni skulle vilja se? 🙂

My latest day has been kind of busy, I’ve been planning a lot for fashion week. It’s finally starting tomorrow and I’m so excited. I’ve been trying to pick outfits and it’s been so hard, some people really go crazy but I think I’ll just stay in my comfort zone haha. A lot of simple pieces mixed with fun, more luxury details, I can’t wait to share everything with you! I’ve been thinking of doing a NYFW vlog, what do you guys think? I will be able to show how it looks like inside the shows as well as outside the shows, some streetstyle, presentations and so on. Let me know if that’s something that you would like to watch 🙂 

akerstromfelicia0w1a7597

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Tina - Styleappetite

  Sounds amazing babe, looking forward to your NYC report 🙂
  and youre looking fab, love those topshop loafers <3

  xxx and kisses from Berlin,
  Tina

  1. Thank you so much dear! Yeah love the metallics right now. 🙂

   xx

   Felicia

 2. Jaaa gör en vlogg!! Och snälla tipsa mer om olika saker i New york. Ska dit i höst och skulle verkligen uppskatta tips från någon erfaren som bor där. Älskar din blogg!!!kram

  1. Jaa, ska se om jag får ihop något haha 🙂 Ok, tack för tipset.. ska fortsätta att dela med mig av mina favoriter 🙂 Tack så himla mycket, <3

   xx

 3. Skulle du kunna göra en hår-tutorial? I video eller bildform. Du är alltid så fin i håret!

  1. Ja, absolut ska se om jag kan fixa ihop någon slags video 🙂 Tack så mycket! x