NYFW STYLE DAY ONE

0w1a8398

Wearing: 
Denim – Asos
Blouse – Zara
Sandals – Hermes
Bag – Saint Laurent

Här kommer en närmare titt på min NYFW outfit (dag ett) som vi tog snabbt efter Creatures of Comfort visningen. Jag hittade denna blus på Zara för några veckor sedan och var helt enkelt tvungen att köpa den. Ärmarna är vida och färgen är verkligen helt fantastisk, älskar dessa guldiga/beiga toner just nu. Jag matchade med ett par jeans (vad annars?), mina hermes sandaler och cat-eye solglasögon. Jag tycker verkligen att denna outfit representerar min stil perfekt, enkelt med en tvist. Imorgon ska det bli 32 grader och det har uppstått lite smått kaos över min outfit situation. Jag hade inte förväntat mig detta galna New York väder, så typiskt. Hur som, ska försöka få lite sömn nu inför morgondagens madness! x

Here’s a closer look of my NYFW outfit (day one) that we snapped quickly after the Creatures of Comfort show. I found this blouse at Zara a couple of weeks ago and I just had to get it. The sleeves are wide and the colors is so nice, I love these golden tones at the moment. I paired it with denim (what else?), my hermes sandals and cat-eye sunnies. I think this look represents my style so well, simple with a twist. Tomorrow it’s supposed to be 32 degrees celsius and I’m kind of freaking out over my outfit situation.. I didn’t plan on this kind of crazy weather, so typical New York. Anyway, it’s time to get some rest before tomorrow’s madness. Later guys! x 

0w1a8369nyfwdayone

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. so beautiful!! love this wrap blouse!
    http://www.somethingvogue.com

    1. Thank you so much sweetie! x

  2. […] snyggt det ser ut tillsammans med jeans, jag hade en liknande outfit på mig under fashion week, här. Om någon vet vart jag kan hitta en fin robe så […]