NYFW STREET STYLE

0w1a9781

0w1a97i740w1a98120w1a98i45akerstroms

Här kommer lite street style bilder som jag lyckades ta igår efter Boss Women visningen. Jag är långt ifrån en street style fotograf haha men jag kände att jag ville ta lite bilder som jag kunde dela med mig av här. På bloggen så hamnar jag oftast framför kameran men jag föredrar nästan att att få vara bakom kameran och fotografera. Jag lyckades i alla fall fånga två av min absoluta favorit ikoner, Gala Gonzalez och Mira Duma. Följer ni inte dessa två grymma tjejer så måste ni göra det på direkten! Gala (första bilden) inspirerar mig verkligen så mycket med alla hennes outfits. Jag lyckades även se modellerna Karlie Kloss och Romee Strijd som ni ser på tredje bilden. Min absoluta favorit bild är dock bilden med den super gulliga hunden, den vände sig om och kollade rakt in i kameran och jag fick en bra bild på direkten. Så duktig, säkert en van blogg-hund haha 🙂  Hoppas at ni gillade detta inlägg! x

Here are some street style pictures that I took after the Boss show yesterday. I’m far from being a street style photographer, but I just felt like taking some pictures to share with you guys. I’m most often in front of the camera on my blog although I actually love photography and taking pictures. Anyway, I was able to spot some of my favorite fashion icons like Gala Gonzalez and Mira Duma. If you don’t follow them yet you should do it, Gala (first pic) inspires me so much with all of her outfits. I was also able to spot some models, Karlie Kloss as well as Romee Strijd (third pic). My favorite picture of the day was obviously the one of the super cute dog. The dog was really posing for my camera, she turned around and gave me this big smile, so adorable. I hope you liked this post! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hey! Love all of your photos. What camera are you using? xx

    1. Thanks girl, I’m using a canon 5d mark iii

      xx