NYFW LOOK TWO

0w1a0063

Wearing: 
Top – Century 21 (here)
Denim – Asos
Shoes – Topshop
Bag – Saint Laurent 

Här kommer ytterligare en look från Fashion Week. Jag hittade denna toppen då jag var iväg och besökte Century 21 och jag älskar den. Man kan verkligen hitta fantastiska plagg där, men man behöver ha lite tålamod och energi för att ta sig igenom alla våningar. De har ett sådant stort utbud med designers från hela världen, hittade bland annat grymma skor från Acne och fina plagg från Stella McCartney. Denna topp kommer dock från Moschino och jag valde att matcha den med jeans (oväntat) och ett par loafers. Efter fem dagar av fashion week så kände jag för att vara bekväm utan att behöva gå i klackar eller hålla koll på en klänning som flyger runt. Så det fick bli detta och jag kände mig så fin tack vare denna toppen som verkligen är en ny favorit i garderoben! x 

Here is another look from New York Fashion Week. I found this amazing top when I went to visit the downtown Century 21 store. I haven’t been in a long time so I got kind of surprised about all the nice things that I was able to find. It takes a while to go through everything (4 floors) but if you have enough time then it’s definitely worth it! They have a wide selection of designer from all around the world, I was able to spot some great pieces from brands like Acne and Stella McCartney. This top is from Moschino and I paired it with denim (surprise) and a pair of loafers. After five days of fashion week I just really felt like wearing something comfortable. So, this is the look I ended up with, I’m absolutely loving it and this top is a new favorite in my closet! x 

0w1a9984century210w1a0084

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Marianne

    Toppen är så snygg! Feminine, playful & so pretty 🙂
    xx
    http://mariannelle.com