DINETTE

 

0w1a09i84

Det här stället har vart på min ”to-go” lista så länge, ville dit redan i vintras då vi bodde här i LA.  På grund av någon anledning så har det konstigt nog aldrig blivit av. I lördags bestämde vi oss äntligen för att ta oss dit och på grund av jetlagg så kom vi relativt tidigt. Allt på menyn lät verkligen så gott och till slut efter många om och men bestämde vi oss för avocado toast och våffla med ägg och bacon. Maten var verkligen så god och våfflan var absolut min favorit, så himla saftig att det smälte i munnen! Jag skulle verkligen rekommendera detta ställe som ligger på Sunset Blvd i Echo Park. Jag vet att i alla fall att jag måste tillbaka åtminstone en gång till innan vi åker hem igen. Annars så hoppas jag att allting är bra med er, med mig är det toppen och idag har vi gjort en hel del roliga grejer. Jag har faktiskt försökt att filma en del eftersom det kanske vore kul med lite mer rörligt format här på bloggen. Jag har försökt at få ihop en ”vlog” och om det inte är allt för pin eller dåligt så kanske den dyker upp här framöver hah! x  😉

So this spot has been on my ”to-go” list for such a long time. I wanted to go when we lived here in February but for some reason it never happened. We came early since we were kind of jet lagged and got our table right away. Everything on the menu looked so yummy and we ended up ordering the avocado toast and the waffle with egg and bacon. The food was so delicious, I mean it looks good but it tasted even better!  The waffle was my favorite, it was so juicy haha and I know I’ll be getting it soon again. The restaurant is located in Echo Park which is a really nice area, would definitely recommend this place! Anyway, today I’ve been up to a lot of fun stuff. I actually been filming all day since I thought it would be fun to try out more videos on the blog. I’ve been trying to make a ”vlog”, if its not too bad or weird I might post it here later haha! x 

0w1a0i9090w1a0947

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *