GUCCI LOVE

Processed with VSCO with a5 preset

Jag är verkligen såååå himla glad över att visa er min nya väska från Gucci. Jag såg den för första gången för några veckor sedan på deras hemsida (som jag typ besöker dagligen) och blev kär. Den här väskan känns så ”Felicia” och jag vet att den kommer att användas flitigt. Jag hade lite svårigheter att bestämma mig om jag skulle välja den i sammet eller i skinn, men efter att jag testat båda cirka 100 gånger så blev det sammet. Jag tyckte att de kändes lite lyxigare och sen skiljer sig de även mycket från de väskor som jag redan äger. Storleken är även den perfekt, jag föredrar att ha mindre väskor eftersom jag själv är ganska petite. Kan inte vänta tills jag får chansen att inviga den och visa er hur fantastiskt fin den är. Wii är så glad! xx

I’m so excited to show you my new bag from Gucci. I saw this bag for the first time a couple of weeks ago when I went on their website.. (which I basically visit every day). This bag feels so me and I know I will be wearing it a lot. I went to the store on Rodeo Dr and had a really hard time to decide if I was gonna go with this one in velvet or the one in leather. I tried both of them like 100 times before I could decide… I went with the velvet because it felt a bit more luxurious and actually looked much better. It also differs more from the other black bags that I already own. I can’t wait to show you guys more of this bag, it’s gonna be perfect with all of my outfits. Wii, so happy! xx

Processed with VSCO with a5 preset

Oh, I’m in love! ♥

picmonkey-collage

What do you guys think? xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Guud vad fin!
  Hade du kunnat tipsa om lite finare väskor som år värda att lägga pengarna på? Jag är 18 och har precis börjat tjäna lite egna pengar så hade jättegärna velat ha en riktigt snygg märkesväska.
  Grejen är att jag är vegan och de flesta fina väskor är inte det. 🙁 Något tips?
  Tack för en grymt bra blogg, du inspirerar alltid och inte bara med din stil! 🙂

 2. Helt underbar väska!!!

 3. Hej Felicia,

  Jag undrar hur mycket väskan kostar i dollar. Ska till NY om en vecka men hittar inte väskan på nätet, bara den i skinn men den i sammet lockar mer:D

 4. Så himla fin!! Vilken storlek är det på väskan?? Hittar flera olika storlekar på väskan och den som du har verkar vara så användbar! 🙂