SHOPPING DAY


0w1a1727

Wearing: 
Skirt – Bershka (similar here)
Shirt – Brandy Melville
Shoes – Hermes
Bag – Saint Laurent
Watch – Daniel Wellington
Bracelet – Na-kd (here)

Här är en outfit från helgen, väldigt enkel look för en shopping söndag på Rodeo Drive. Jag köpte denna kjol i Palma i somras och är så glad att jag äntligen kunde använda den. Jag älskar de slitna sömmarna och den ojämna skärningen framtill. Jag matchade med en skjorta från Brandy och mina favorit sandaler från Hermes, så sköna. Jag har sett mycket jeanskjolar under den senaste tiden och jag älskar det, måste verkligen använda alla mina sommarplagg innan jag åker tillbaka till New York. Nej, nu ska jag förbereda lite charkisar till middag. Hittade ett ställe som säljer vegansk ost så jag är verkligen hur glad som helst! Det värsta med att vara laktosintolerant är att inte kunna äta ost, älskar ost så mycket. Hörs senare babes! x

Here’s a look from this weekend. Very basic and simple for Sunday spent shopping on Rodeo Drive. I bought this skirt in Palma and I’m happy I finally got to use it. I’m loving the raw hems and the uneven cut in the front. I paired it with a white shirt from Brandy and my favorite Hermes sandals, so comfortable. I’ve been seeing a lot of denim skirts lately and I’m loving it, need to use all of my summer pieces before I get back to New York. Now I’m gonna prepare some meat and cheese for dinner, I found this place selling vegan cheese so I’m super excited. The worse part of being lactose intolerant is definitely not being able to eat cheese haha. Talk more later babes! x 

akerstromsoutfit0w1a1776

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hej! Från en fellow laktosintolerant; det är bara färskost som innehåller laktos. All lagrad ost är laktosfri 🙂

  1. Va nähä är de sant?? 😮 är de utan mjölkprotein också?? 🙂

   xx

   1. Det tror jag tyvärr inte… försökte googla lite snabbt, jag tål mjölkprotein. Kanske att det funkar med ost som inte gjorts på komjölk?

 2. Du ser alltid så fräsch och pigg ut! Kan du göra ett inlägg, eller helst en video, där du visar steg för steg hur du sminkar dig till vardags? Stort tack, kram!

  1. Tack så himla mycket! Jaa, absolut ska försöka fixa det 😀

   Kram xx