THE BEST FALL JACKETS

furjacket

1 / 2 / 3 / 4 / 5
Päls är alltid ett bra alternativ då de börjar bli lite kallare, jag föredrar och använder bara faux fur. Här är några av mina favoriter. Nummer 3 påminner mig om pälskappan som jag bodde i förra vintern, måste leta fram den. Jag gillar även den kortare svarta pälsen, perfekt vardagsjacka som är lätt att matcha.

Fur is always a great option when it gets colder, I definitely prefer and use faux fur! Here are some of my favorites, number 3 remembers me of the fur coat that I lived in last winter haha. I’m also loving the black fur that’s shorter, would be perfect as a everyday piece that you can wear with almost everything.

fallcoats

1 / 2 / 3 / 4 / 5
Här kommer några kappor som jag verkligen älskar. Alla dessa är verkligen så snygga och passar perfekt till hösten. Jag måste säga att den svarta kappan är min favorit, den är så klassisk och kommer vara din bästa vän då du inte har något att sätta på dig. Jag köpte en liknande i våras som nog är ett av de bästa köpen för i år.

Here are some coats that I really love. All of these are so great and would work perfect for fall. I must say that the black coat is my favorite, it’s so classic and it will be your best friend when getting dressed in the mornings. I got a similar one for spring and it’s been one of my best purchases of the year. 

jacketsfall

1 / 2 / 3 / 4 / 5
Här kommer några jackor som är  lite mer avslappnande och casual. Dessa fungerar hur bra som helst till vardags och går att matcha på så många vis. Jag älskar den svarta och vita bomberjackan som påminner mycket om en bomber från Saint Laurent. Skulle matcha den tillsammans med ett par sneakers, jeans och en enkel tshirt!

Here are some more relaxed and casual jackets that are super comfy and easy to match. I love the black and white bomber jacket since it reminds me a lot of a Saint Laurent bomber. I would wear it with jeans, a tshirt and sneakers! 

Contains adlinks

I hope you liked this post,  ♥
xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *