DW ON TOUR

dw-edit-60

Babes, kommer ni ihåg fotograferingen jag gjorde tillsammans med Daniel Wellington för några  veckor sedan? Här är äntligen några bilder från den dagen. Den här trucken är faktiskt en pop-up store som just nu reser runt längs USAs östkust. Man kommer blad annat att stanna i Atlanta, Charleston och New Orleans. Om ni vill följa detta äventyr så måste ni se till att lägga till Daniel Wellington på snapchat @itisDW och Instagram @DanielWellington. Klockan som jag har på mig på dessa bilder är absolut en favorit, jag gillar att denna är lite mindre i storleken. Ni kan hitta den här. Sist men inte minst så har jag fått äran att dela med mig av en rabattkod till er, med koden FAKERSTROM får ni 15% rabatt på ert köp fram tills den 15e Oktober. Happy shopping! x

Guys, do you remember the shoot I did with Daniel Wellington a couple of weeks ago? Here are finally some of the pictures from that day. This truck is actually a pop-up store that’s now traveling throughout the U.S East Coast. It’s gonna make it’s way to Atlanta, Charleston, New Orleans and several other locations. If you wanna follow along on this adventure make sure to add Daniel Wellington on snapchat @itisDW and Instagram @DanielWellington. The watch I’m wearing in these pictures is definitely a new favorite, it’s a bit smaller compared to my other watch. You can find it here. Last but not least, I also wanted to share a little discount code with you, FAKERSTROM will give you 15% off your purchase until October 15th. Happy shopping! x 

dw-edit8dw-edit-42dw-edit-116

I samarbete med Daniel Wellington 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *