ACAI X2

0w1a2103

0w1a2116

RAWBERRI – 8582 Santa Monica Blvd

Jag älskar verkligen att äta Acai bowls då jag är i L.A, de går inte ens att jämföra dessa ställen med de vi har hemma i New York. Det är en sådan stor skillnad och de är verkligen tusen gånger bättre och godare här ♥ Rawberri är en av favoriterna, konsistensen på deras Acai är perfekt, gillar verkligen inte då det är för vattnigt. Hela stället är så gulligt och Instagram vänligt med de super trendiga palm mönstret på deras koppar och väggar. De har två olika storlekar på sina bowls, jag beställde den minsta men orkade ändå inte äta upp allt hah. Jag rekommenderar i alla fall verkligen detta lilla ställe!

I love eating Acai Bowls when I’m in LA. I mean, you can’t even compare these places with the ones we have back in New York. It’s completely different and so much better here ♥  Rawberri is one of my favorites, the texture of the Acai is so good (I don’t like when it’s too watery). This whole place is so cute and Instagram friendly with super trendy palm tree print on their cups and walls. They got two different sizes on their bowls, I took the smallest one but was still notable to finish mine. Anyhow, I would definitely recommend this little gem! 

0w1a25170w1a2539

AMAZEBOWLS – 300 S Santa Fe Ave 

Amazebowls är så bra och har antagligen den mest Instagam vänliga Acai bowlen i L.A (eller kanske i världen). Man kan beställa en bowl från deras vanliga meny eller så kan man beställa sin acai i en kokosnöt. De dekorerar sedan med ätbara blommor, bär och granola, det blir så fint att man nästan inte vill äta upp det haha. Smaken är så god och konsistens är perfekt, jag tror att detta kan vara en av mina absoluta favoriter. Jag vet att Amazebowls har flera olika locations så är du sugen på ett besök kan du kolla upp vilken som ligger närmast dig! 🙂

Amazebowls is so good and they probably have the most Instagram friendly Acai Bowls in L.A (maybe the world). You can order their regular bowls from the menu or you can order your Acai in a coconut. They decorate it with flowers, berries and granola, it’s so pretty (another level).  The flavor is yummy and the texture of the Acai is perfect, I think it’s one of my all time favorites! I know that Amazebowls have several different locations, so if you’re interested in going you should look up which one that’s closest to you. 

I’ve noticed that my blog is turning into a food blog haha. I love my food and I hope that you guys don’t mind! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej, är du och pojkvännen fortfarande tillsammans? Tänkte på giftemålet och om det fortfarande blir av 2017? 🙂