TODAY’S PICK

wanted

Pink blouse – here / White blouse – here

Jag föredrar verkligen att shoppa online och köper säkert minst 90% av mina kläder på nätet. Jag tycker  att det är så mycket mer bekvämt att kunna shoppa från sängen, någon som håller med? Det är även så mycket lättare att hitta det man letar efter. Hur som, hittade dessa två fantastiska toppar idag och kände att jag var tvungen att dela med mig. Den rosa är i silke vilket är ett av de trendigaste materialen just nu, älskar de fina knytdetaljerna. Den vita skjortan är verkligen det perfekta basplagget och jag dör för detaljen i ryggen. Är så sugen på att klicka hem båda två, vilken är er favorit? ♥

I definitely prefer online shopping and I probably buy 90% of my clothing online. I mean it’s so much more comfortable being able to do your shopping from bed, don’t you guys agree? It’s also much easier to find everything that you are looking for. Anyway, I found these two amazing tops today and I just had to share it with you. The pink top is satin which is super trendy right now, I also adore the tie details. The white shirt is the perfect basic piece and the back is just too good. I’m kind of wanting them both, which one is your favorite? ♥

Innehåller adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hur ser du på flygresor och konsumtion i förhållande till miljö och hållbarhet? Klimatkompenserar du på något sätt? 🙂

  2. Michelle-Mariolina

    Åh älskar den rosa!

  3. Hej hej!
    Älskar din blogg, super bra är den!
    Jag undrar bara om du skulle kunna göra ett inlägg om sidor man kan nätshoppa på som är bra? 🙂