THAT BASIC LOOK

   

0w1a2139

Wearing: 
Jeans – Asos (here)
Sandals – Century 21
Top – Lulus (similar here & here)
Bag – Gucci

Hej babes! Här kommer en väldigt simpel look som vi tog i början av veckan. Jag matchade denna top med min favorit jeans från Asos och min nya Gucci älskling. Jag har verkligen vart så otroligt nöjd med denna väska och den funkar så bra tillsammans med alla mina outfits. Så igår flyttade vi från vårt förra ställe i West Hollywood till ett nytt hus i Beverly Hills. Detta ställe är verkligen så fantastiskt och jag har redan gett en liten sneakpeak på min snapchat (@akerstroms). Men de kommer även upp lite mer bilder här senare! Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka att njuta av allt detta, tack för alla bra frågor ni ställt på min q&a. Later! ♥

Morning guys! Here’s another very simple and basic outfit from the other day. I paired this black top with my favorite Asos jeans and my new Gucci love. I’ve been so happy with this bag and it works so well with all of my outfits. Yesterday we moved up to Beverly Hills from the place that we rented in West Hollywood and this place is truly amazing. I’ve been showing some pictures on my snapchat (@akerstroms) but I promise I’ll give you a better look later. Now I’m just gonna relax and really enjoy all of this, thanks for all of the questions that you’ve been posting on the q&a. Later! ♥

akerstroms

0w1a2251

Innehåller adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *