FALL INSPO

myfall2

Morning darlings! Här i L.A är det forfarande sommar väder men då jag åker tillbaka till New York så väntar hösten. Så jag klistrade ihop ett inspirations kollage som jag tänkte att jag kunde dela med mig av. I höst vill jag klä mig i allt som ni kan se här ovan, denim, sammet, loafers, stickat och leopard. Jag är till 100 procent en sommar person och gillar egentligen inte några andra årstider haha.. Det ända som är bra med hösten är kläderna, jag älskar att kunna matcha mina jeans med stickat och ett par loafers. Jag kommer i alla fall envist att bära mina sommar kläder i ytterligare en veckan innan vi åker tillbaka till NY. Vill även säga tack för alla frågor, tänkte svara på allt imorgon och sen försöka få upp det innan veckans slut! x

Here in L.A it’s still summer weather but when I go back to New York fall will be waiting. So, I made this inspiration board and I thought I would share it with you guys. This fall I want to wear everything above, denim, velvet, loafers, knits and leopard. I’m 100 procent a summer person and I really don’t like any other seasons haha. The only good thing about fall is definitely the fashion, I love to pair my denim with knits and loafers. I’ll enjoy my summer wardrobe for another week before we head back to the city.. I also wanted to say thanks for all the great questions I got on my Q&A, I’ll try to answer all of it tomrrow and hopefully upload it by the end of this week! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *