MALIBU FARM CAFÉ

0w1a2944

Häromdagen åkte vi iväg till en av mina absoluta favorit ställen i världen, Malibu Farm Café! Det är ett litet gulligt café som ligger på en pier i Malibu och de serverar den mest fantastiska enkla organiska maten. Stället är verklige supermysigt med väldigt härlig, avslappnad inredning och det bästa är att man kan äta med utsikt över havet. Vi kom hit på eftermiddagen och åt en sen lunch, jag beställde deras lax som jag beställer varje gång (för god). Vädret var härligt och vi satt där ett tag och pratade om allt och inget. Är verkligen så tacksam och glad över den tiden som jag om H har fått spendera tillsammans här. Hur som, jag hade på mig denna favoritklänning från Lioness och för er som undrar så har jag storlek x-small och den sitter så bra.

The other day we went to one of my absolute favorite places on earth, Malibu Farm Café! It’s this cute little café on a pier in Malibu and they serve the most delicious organic food. The place is so cozy with very nice, relaxing interior and the best part is that you can eat overlooking the ocean. We got there in the afternoon and ordered some late lunch, I got the salmon that I seriously order every single time (too good). The weather was just perfect and we sat there for a while talking about everything and nothing. So grateful to have my love here and that we have been able to spend so much time together! Anyway, I wore my favorite dress from Lioness and for those of you who wanted to know I’m wearing size x-small and it fits me very well. 

0w1a2916

This salmon 🙂

malibufarm0w1a2951

Vegan peach froyo, yum! 

0w1a3061

Later babes! ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej Felicia!

    Så fin blogg, älskar alla fina bilder!

    Har en snabb fråga jag hoppas du vill ge lite input på. Jag och min kille står i valet och kvalet om vi ska flytta till NYC eller LA. Han ska på ett utbyte via jobbet. Vilken stad föredrar du? Klimatmässigt/natur känns LA som ett bättre val, men jag har fått för mig att människor i NYC är mer lika oss i sättet än de i LA och funderar därför om man hade trivts bättre i NYC.

    Tack för input! 😊