VINTAGE FINDS

0w1a2769

Wearing:
Denim – Levi’s (similar here)
Sandals – Century 21
Top – Zara (similar here)
Bag – Gucci
Necklace – Here

Det känns som om jag alltid börjar mina outfit-inlägg på samma sätt men… här är en väldigt simpel och enkel outfit. Vad tycker ni om mina nya levis? såg att det var blandade reaktioner på min Insta haha. Jag lyckades hitta dessa på en flea market här i L.A och jag älskar dom, färgen är perfekt. Jag funderar på att klippa av dom lite kortare istället för att behöva vika upp dom som jag gjorde här. Valde att matcha med denna topp från Zara eftersom att den är lite mer feminin, hade jag valt en oversized tshirt så hade det bara sett ut som jag hade hittat min outfit i pappas garderob… och det är nog inte riktigt looken som jag var ute efter haha! Hur som, min kompis är på väg hit och det ska verkligen bli så kul att ses, så under några dagar tänkte jag visa henne alla mina L.A favoriter. Det kommer med andra ord bli lata morgnar vid poolen, acai bowls, en tripp till Venice eller kanske Malibu, ja allt det där härliga helt enkelt.

It feels like I always begin my outfit posts like this but…. here’s another very simple and basic outfit. Do you guys like my new vintage levis? I was able to get my hands on them at the flea market, the color is so perfect! Im thinking of cutting the hems off to make them a bit shorter instead of folding them like I did here. I went with this top from Zara because it’s a bit more feminin, if I would go with a more baggy t-shirt it would just look like I found my outfit in my dad’s closet haha.. and that’s a look I’m definitely not going for! Anyway, right now my friend is on her way to L.A and I’m so excited, we will have a couple of days together and I will show her all of my favorite places. There will be a lot of lazy mornings by the pool, acai bowls, Alfred coffee, a trip to Venice/Malibu, and yeah all of that good stuff.

Contains adlinks

akerstromfelicia0w1a2657

xx
Felicia ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. super pretty! love the vintage levi’s!
  http://www.somethingvogue.com

  1. Thank you so much dear! yeah nothing like a good pair of vintage levi’s haha 🙂

   xx

 2. Älskar väskan! Vilken storlek har du? Den minsta?

  1. visst är den fin, jaa jag har mini 🙂