WEBSHOP FAVORITES

myfallinspoclothing

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Här är några av mina absoluta webbshop favoriter just nu. Eftersom att vi snart åker tillbaka till New York så har jag redan börjat planera mina höst outfits. Här ovan är sex olika plagg och skor som hade passat perfekt för lite kallare dagar. Jag tror att jag behöver båda dessa skor, älskar dom verkligen så mycket. Alla plagg är väldigt enkla och kan matchas på många olika sätt för många tillfällen. Jag hoppas ni gillar det! Nu ska vi iväg till The Beverly Hills Hotel för att äta lite lunch, följ mig på snapchat för mer uppdatering @akerstroms! ♥

Here are some of my webshop favorites right now.. Since we are leaving L.A soon I already started planning my fall outfits. Here are six pieces that would fit perfectly for colder days. I think I seriously need both of these shoes, love them so much. All of these pieces are very simple basic pieces that you can work with and wear for several different occasions. I hope you like it! Now I’m off to the Beverly Hills Hotel to grab some lunch, don’t forget to follow me on snapchat for more updates @akerstroms! ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *