BACK TO BASICS

0w1a3581

Wearing:
Denim – Urban Outfitters (here)
Tshirt –  Topshop
Bag – Saint Laurent
Shoes – Urban Outfitters
Bracelet – Na-kd (here) on sale right now! 

Hej fina ni! Denna gång valde vi en lite annorlunda bakgrund än vanligt, men jag gillar det. Jag hittade denna t-shirt inne på Topshop och jag är så kär. Detta är det där typiska basplagget med en liten tvist som jag alltid letar efter, jag kände mig så bekväm i denna outfit. Nu är jag tillbaka i New York men bloggen kommer fortfarande att vara kvar i L.A ett tag till, har så många bilder att visa er från den senaste veckan. Anyway, ska precis börja packa upp mina väskor, finns det på riktigt något tråkigare hah? När jag är klar blir det att fira och belöna mig själv med lite popcorn och serier, har ni sett Westworld än? Om inte så vet ni vad ni ska göra, det är så sjukligt bra alltså!! Kan inte vänta tills nästa avsnitt, är redan obsessed! Hörs senare babes.

Hi guys! We picked a bit different background for these pictures but I like it. I found this t-shirt at Topshop and I’m in love. This is that typical basic piece with a twist that I’m always looking for, I felt so comfy in this look. I’m back in the city now but my blog will still be in L.A haha, I have sooo many pictures to share with you guys from the latest week. Now I’m gonna start unpacking my bags, ugh I hate unpacking it’s so boring haha.  When I’m done I will probably reward myself with some popcorn and tv-shows, have you guys seen Westworld yet? If not, you know what to do, it’s so freaking amazing. I can’t wait for the next episode, I’m already obsessed. Later guys!

Contains adlinks

akerstromsoutfit1

0w1fa37070w1af3636

xx
Felicia ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Such a casual yet preppy outfit 🙂

  Vigah from
  http://www.thevelvetkids.com

 2. Anna-Irene

  Really like these jeans! ON POINT! 🙂

  Anna-Irene from
  http://www.annairene.com