BUTCHER’S DAUGHTER VENICE

0w1a3821Butcher’s Daughter – 1205 Abbot Kinney Blvd 

Jag och Hanna åkte iväg till Venice och promenerade på Abbot Kinney. Det var verkligen härligt att vara tillbaka igen, jag och min älskling bodde ju i Venice under tre månader i vintras. Det blev en lunch på Butcher’s Daughter och vi delade på deras vegan pizza plus en juice på det, så gott! Hela restaurangen är verkligen en dröm, så härligt med all fin inredning, man vill ju aldrig gå därifrån. Kan nog vara en av de härligaste restaurangerna som jag besökt, älskar den. Anyways, jag har spelat in alla svar från min q&a, nu ska jag bara redigera ihop det på något sett och sedan kommer de upp så fort som möjligt. Stay tuned guys!

Hanna and I went to Venice to visit my favorite street Abbot Kinney. It was so great to be back again, if you guys don’t remember I actually stayed in Venice for three months earlier this winter. We ended up at Butcher’s Daughter for some lunch, we ordered their vegan pizza with the waterflower juice, so good. This whole place is such a dream, it’s so beautiful with the interior and I felt like I never wanted to leave. It’s probably one of the prettiest restaurants that I’ve ever been to, just love it. Anyways, I’ve been answering and recording my answers for the q&a, now I just need to figure out how to edit everything and then I’ll post it. Stay tuned guys! 

0w1a3828

0w1a38550w1a38800w1a3885

xx
Felicia ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Maria Svedenman

    Åh missade att besöka detta stället när jag var i LAi somras! Får nog ta en visit dit snart igen haha!

  2. Två veckor och fortfarande inget svar på frågorna??

    1. Först ville jag såklart ge några dagar för att låta alla få chansen att skicka in sina frågor. Men sen tog det lite extra tid eftersom jag har haft så mycket problem med min dator och apple id.. Men de kommer upp innan veckan är slut 🙂