SWEETS BY CHLOE

0w1a5863

En av mina favoritrestauranger här i New York är ju By Chloe. Om ni inte hört talas om de förut så är det i alla fall en liten restaurang som bara serverar vegansk mat. Det finns allt möjligt att välja mellan, hamburgare, sallader, mackor och allt är så gott. De har även lagt ner mycket fokus på alla små detaljer som bland annat, inredning, servetter, förpackningar, ja allt ni kan tänka er. Nu har de även öppnat en By Chloe Sweets där de serverar sötsaker som tårtor, kakor och cupcakes, även detta är 100% vegan förstås. Jag var ju självklart tvungen att åka ner till West Village för att besöka detta nya ställe och testa på lite gott. Gissa om jag fick beslutsångest då jag skulle bestämma mig för något, tillslut blev det en coconut cupcake som verkligen var så god. Nästa gång vill jag dock testa på något nytt, kanske deras matcha och choklad baka som såg så smarrig ut. Blir snart ett besök igen! 🙂

One of my favorite restaurants here in New York is By Chloe. It’s 100% plant based restaurant serving the most delicious food ever. There are a lot of different options to chose from like, burgers, salads and sandwiches. Aside from the food, they really spent a lot of time on all the details like the interior, packaging and napkins. Now they also opened a new place called By Chloe Sweets where you can find vegan sweets including cupcakes, cookies and so on. Since I’m diary free and love eating vegan food I obviously had to go down to West Village to try it out. It was definitely hard to pick something because everything looked so good, but after a lot of thinking I got the coconut cupcake and it was amaze! Next time I feel like I wanna try something new, maybe their matcha chocolate babka.. Need to go back asap! x

0w1a5850

0w1a5854

This will be next years bday cake!!

0w1a59230w1a5954

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *