FALL MOOD

fallinspo1

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Nu har jag äntligen börjat komma in i lite höststämning, idag hade vi dock runt 27 grader men det var nog vår sista varma dag. Sprang iväg till Fifth Avenue för lite shopping för att fylla på min tomma höstgarderob. Hittade faktiskt en hel del fint så nu känns det mycket bättre och jag är redo att välkomna hösten! Här över kan ni se några av mina höstfavoriter, byter man bara tröja och hatt så får outfiten en helt annan känsla. Den till vänster känns lite mer cool medan outfiten till höger känns lite Parisian chic! Vilken är er favorit? Imorgon är det fullt upp, ska bland annat fylla på mina fransar och min fiancés föräldrar är även på besök. Talk later! x

Now I finally started to get into fall mood or at least I did until today when we for some reason had around 27 degrees celsius.. probably our last warm day though! I went to do some shopping on Fifth Avenue ready to fill up my empty fall closet. I actually found so many great pieces and I finally feel ready to welcome colder weather. Above you can see some of my fall faves, if you switch the shirt as well as the hat you get a completely different feel to your look. The left one feels a bit more cool while the outfit to the right is more Parisian chic! Which one do you like the best? Tomorrow I have a lot going on, I’m finally getting my eyelashes and we’re also having my fiancés parents in town. So exciting! x 

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vendela&Vanessa/Tvillingbloggen

    Vilken fin blogg! vi älskar Dina tips från LA. Vi åker dit snart och kommer definitivt besöka ställen Du har tipsat om…Titta gärna in på vår blogg http://wlaukkanens.se vi är två tvillingsystrar som bloggar tillsammmans.