ANKLE BOOTS

bootie

booties1

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Det är ingen tvekan att ankel boots är mina absoluta höstfavoriter. Det är en sådan klassisk sko som fungerar med allt, du kan matcha med jeans, en kjol eller klänning. Jag valde ut åtta favoriter här ovan, alla i en rimlig prisklass. Mina favoriter är nummer 2, 4 och 7, vilken gillar ni bäst? Jag kommer att matcha denna sko med jeans och stora chunky knits, ska visa er så fort som möjligt. Som ni ser så är även svart ett självklart val, det är så enkelt och går så bra ihop med allt, hoppas ni gillar det. Later! x

There’s no doubt that ankle boots are my favorites for fall. It’s such a classic shoe that goes with everything, you can wear them with denim, a skirt or dress. I picked out eight favorites, all in a very reasonable price range, my favorites are number 2, 4 and 7. I want to pair mine with big knits and my favorite denim, I’ll show you that look asap. Black is obviously my favorite color because it’s simple and just goes with everything, I hope you guys like it. Later! x 

Contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Passar inte till det här inlägget, men det vore jättekul om du kunde sätta ihop en liten LA-guide! Jag ska dit nästa år och vore kul att få tips 🙂

  1. okej absolut, ja älskar verkligen L.A så ska försöka fixa ihop något! 🙂

   xx

 2. Alltså åh för skorna längst upp till höger, vet du vart de kommer ifrån? xx

  1. så fina, vet tyvärr inte 🙁

   xx