FIRST DAY OF FALL

0w1a6245

Wearing: 
Denim – Topshop
Jacket – Velvet by Graham & Spencer (here)
Shoes – Urban Outfitters
Hat – Zara
Bag – Gucci

New York gick från varmt höstväder till typ vinterväder under bara några få dagar. Förra veckan hade vi runt 27 grader och nu är det på riktigt svinkallt haha, vad hände? Fick typ en chock då jag klev ut idag och ville bara krypa ner i sängen igen. Min familj kommer på besök nästa vecka och jag hoppas verkligen att de kommer bli lite varmare igen! Hur som, här är en look som jag hade på mig i helgen, enkelt precis som jag gillar det. Jag adderade dessa fishnet strumpor till min outfit och tyckte det blev så fint! Har verkligen sett fishnet trenden överallt och kände så klart att jag ville testa det. Ska mixa och matcha lite och se om jag kan hitta några andra roliga kombinationer med dessa. Hoppas ni gillar denna look, hörs senare! ♥

New York kind of went from warm fall to winter in just a couple of days. Last week we had some warm and nice days and now the temperatures are really low and it’s freezing outside. My family will be visiting next week and I really hope the temperatures will be a bit better!  Anyway, here’s a look that I wore before it got really cold, just very simple the way I like it. I added the fishnet socks as a fun detail, I’ve been seeing it everywhere lately and I’m obsessed. I will definitely play around with these in the future and wear it with different shoes and looks.. I hope you guys like it! ♥


akerstromsfelicia
0w1a6152

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Var är tröjan ifrån?? 🙂