BY CHLOE… AGAIN!

0w1a6431

Träffade Louise i veckan och vi tog en sväng till By Chloe. Vi har setts förut i Stockholm men nu var hon på besök här i New York, så vi var självklart tvungna att ses! Det blev en varsin taco-sallad och sen så delade vi på sweet potato fries. Så gott men jag måste nog säga att burgaren är snäppet godare. Efter att vi ätit upp blev det givetvis ett stopp på Sweets by Chloe där jag köpte med mig en stor cinnamon bun hem. Vi promenerade sedan till meatpacking där det blev lite inredningsshopping, visar er senare vad jag fick med mig 🙂

I met up with Louise earlier this week and we had lunch at By Chloe. We have been hanging out in Stockholm and now when she was visiting we just had to catch up. We ordered the taco salads and shared the sweet potato fries. It was so good but I must say that the guac burger is actually a bit better! After we finished our food we stepped in next door to Sweets by Chloe and I got a big cinnamon bun to go. We finished off our date with some interior shopping in meatpacking, I got two tiny (but cute) things that I’ll show you guys later! 🙂 

0w1a64180w1a64150w1a6463

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hej !
  Ska åka till New York för första gången (!!!!) i januari / februari. Hur brukar vädret vara under vintern och vad får jag absolut inte missa.
  Tack för en jätte inspirerande blogg. Kram!

  1. Hej!

   Vad roligt, i Januari/Februari brukar det vara ganska kallt, räkna med minusgrader!!
   Vill du läsa mer om mina favoriter i New York så kan du kika här: http://akerstromsblog.com/category/new-york/

   Tack så mycket, kram 🙂

   xx

 2. Vart kommer den fina blusen ifrån?:) Kan du inte visa fler bilder pa den?

  1. Den kommer från Zara 🙂 ok ska försöka ha den i någon outfit under kommande vecka 🙂

   xx

 3. Felicia! Kan inte du göra ett stort jeans inlägg? För ”mom” jeans typ.
  Och sedan önskar jag ett inlägg med vinterskor!! Du vet, när snön landat? Hur fasen klär man sig fint på fötterna då liksom. Budget, max 1000:-.