GUCCI BELT

0w1a7l357

Så detta var det som gömde sig i min lilla Gucci påse. Jag har funderat på att köpa detta skärp så länge men det har liksom aldrig blivit av. Jag letade efter det i Frankrike i våras men där vad det slut, sedan kollade jag i Stockholm men min storlek fanns inte. Blev så glad då jag hittade det i min storlek på Fifth Avenue och jag fick den sista i min storlek, yay! Har redan använt det så mycket och jag tycker att det gör sig så bra tillsammans med mina simpla outfits. Jag valde den minsta storleken eftersom att jag är ganska liten och inte vill att det ska se för ”pampigt” ut. Detta ser istället väldigt nätt ut vilket jag verkligen gillar, ni ska få se det på snart! ♥

Yay, I finally got my hands on this belt. I’ve been thinking about buying it for so long but it just haven’t happened. I looked for it in France earlier this year and then in Stockholm but neither store had my size. So you guys can just guess if I got happy when I went into Fifth Avenue store and found my size? I already used it and I think it’s gonna work so well with all of my simple looks, the perfect detail. I picked the smallest size since I’m kind of petite and don’t want it to look too much. I want it to look very neat and it really does, I’ll show you some pictures later!! ♥

0w1a7358

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej! Jag ska köpa samma skärp, men måste beställa det (bor i Göteborg) och undrar därför om storleken. Har du samma storlek i detta som du har i andra skärp? Säg att man har 80 i andra läderskärp, skulle du beställa samma storlek då? Hade varit SÅ tacksam för svar, känner ingen som äger detta! Tack för superfin blogg! L