CHUNKY KNIT

0w1a7655

Wearing:
Faux leather leggings – Velvet by Graham & Spencer (here)
Knitted Sweater – PLT (here)
Shoes – Chanel
Bag – Saint Laurent

Happy Tuesday guys, jag hoppas att ni har haft en fin helg! Här kommer en look från fredags då jag ville vara väldigt bekväm men lite fredagsfin på samma gång. Jag matchade mina nya leather leggings med en stor stickad tröja och mina slingback sandaler för att göra outfiten lite härligare. Denna tröja är absolut en ny favorit, jag gillar att den är lite oversize eftersom de ger en mer avslappnad och mysig känsla som man vill ha så här på hösten. Jag kände mig även väldigt vågad då jag slängde på mig dessa leather leggings istället för att gå på mina vanliga jeans haha. Vad tycker ni? Jag gillar det och tycker helt klart det är kul att variera lite. Nu ska jag iväg och käka lite lunch, vi hörs senare babes! xx

_________________

Happy Tuesday guys, I hope you all had a great weekend! Here’s one look from the other day when I wanted to be very comfortable but still look chic. I paired my new leather leggings with this big chunky knit and added my slingback sandals to make it look a bit dressier. This knit is definitely a new favorite, I like that it’s a bit oversize because it gives that slouchy and cozy feel that you want for fall.  I really felt like I left my comfort zone when I put these leggings on, usually I would just go with my regular denim haha. Do you guys like it? I think I do, it’s fun to switch it up every now and then! Now I’m gonna get ready and get out to grab some lunch, later babes. xx

akerstromslook0w1a77240w1a7728

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej! Så otroligt fina bilder, vilken kamera använder du?

    1. Tack så mycket! Jag använder en canon 5d mark III

      xx

  2. […] Felicia Åkerström keeps it simple and effective in an all black fall style consisting of leather leggings, a knitted sweater, and a cross body YSL mini bag. We love the understated glamour of this style. […]