THE WILD SON

0w1a5386


För några dagar sedan så träffade jag Hanna och vi bestämde oss för att äta brunch på The Wild Son. Jag har velat gå dit ett tag men det har liksom inte blivit av förens nu. Vi kom dit på eftermiddagen och fick ett bord på direkten, älskar då man inte behöver vänta haha (otålig).. Allt på menyn såg verkligen så gott ut och det var väldigt svårt att bestämma sig.. Efter många om och men så bestämde vi oss för att dela på en sandwich och våffla. Allting var supergott men våfflan var nog min favorit med de färska jordgubbarna, mums. Detta ställe ligger i meatpacking district men kan nog vara lite tricky att hitta om man inte vet vart man ska, adressen är i alla fall 53 Little W 12th st. Jag rekommenderar det verkligen, så gott och mysigt ställe, perfekt för brunch! xx 

____________________

A couple of days ago I met Hanna and we had brunch at the Wild Son. I’ve been wanting to try this place for a while and now I finally got the chance. We were there in the afternoon and got seated right away, love when that happens (waiting for a table sucks). The menu was great and we found so many things that looked really delicious but after a while we decided to share a sandwich and waffle. Everything was so yummy but the waffle was my favorite, loved that they gave us a lot of berries. This restaurant is located in meatpacking, it can maybe be a bit tricky to find but the address is 53 Little W 12th st. I really recommend this place, perfect spot for brunch! xx

0w1a54170w1a5472

0w1a5377

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tina - Styleappetite

    Yummy that looks amazing – and love the last snapshot of you 😀 haha

    xxx
    Tina